<h2>Παγάκια</h2><p>Τα παγάκια παράγονται και συσκευάζονται με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προδιαγραφές που απαιτούνται για την διασφάλιση της ποιότητας των προιόντων μας, όπως δεσμευόμαστε στους πελάτες μας. Είναι μετρίου προς μεγάλου μεγέθους, σε σχήμα καμπάνας,</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.iceking.4ty.gr/more.php?l=el&id=2339' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εφαρμογές ξηρού πάγου</h2><p>Ο ξηρός πάγος, δεν προέρχεται από παγάκια ή νερό. Είναι ένα προιόν σε βαθειά κατάψυξη, το οποίο κατά τη συντήρηση και μεταφορά του εξαχνώνεται. Πρόκειται για στέρεη μορφή του διοξειδίου του άνθρακα (το γνωστό </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.iceking.4ty.gr/more.php?l=el&id=2381' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ενοικίαση παγομηχανών</h2><p>Έπαθε βλάβη η παγομηχανή σας ή χρειάζεστε μία παγομηχανή για λίγο διάστημα; Μην αγχώνεστε η “Ice King” αναλαμβάνει να σας φέρει στο χώρο σας παγομηχανή.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.iceking.4ty.gr/more.php?l=el&id=2384' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Εστιατόρια
 

Εστιατόρια


Εφαρμογή στην γαστρονομία σε gourmet πιάτα , το χρησιμοποιούν οι σεφ προκειμένου να δώσουν το ειδικό εφέ καπνού που θέλουν την στιγμή του σερβιρίσματος. 

Ποτέ δεν πιάνουμε τον ξηρό πάγο με γυμνά χέρια! Ο κίνδυνος για εγκαύματα είναι σίγουρος!

 
 
 
Ο ξηρός πάγος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εστιατόρια αλλά και στην κουζίνα του σπιτιού σας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή αλλά και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ανακατεύοντας το παγωτό συνεχώς όσο καταψύχεται και χωρίς τις ανεπιθύμητες κυψέλες πάγου που δημιουργούνται
 
Για την δημιουργία του παγωτού θα χρειαστούμε
- 1 Κιλό ξηρό πάγο για 1 1/2 με 2 δόσεις παγωτού
- Τη βάση για το παγωτό της επιλογής σας
 
Πρώτα θα θρυμματίσετε τον πάγο και θα γίνει σκόνη, αυτό είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αφού έχετε φτιάξει το παγωτό σας, στο μπολ ρίξτε μια κουταλιά ξηρό πάγο ανακατεύοντας συνεχώς χρησιμοποιώντας το μίξερ σας ή και με το χέρι. 
Το μείγμα θα αρχίσει να καπνίζει. Επαναλαμβάνεται τη διαδικασία εώς ότου το μείγμα παγώσει και γίνει όπως το θέλετε. Ανακατέψτε για 2-3 λεπτά τελειώνοντας ώσπου το παγωτο σταματήσει να καπνίζει. Περιμένεται 5 λεπτά να εξαχνωθεί ο πάγος εντελώς και σερβίρεται!!
 
*Μην πιάνεται τον πάγο με γυμνά χέρια.
*Ο ξηρός πάγος λόγω της εξάχνωσης δεν αφήνει υγρασία όπως ο απλός. Δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο στις παρασκευές σας.
 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 KG
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ
Εξυπηρετούμε τα Τρίκαλα και όλη την Θεσσαλία (κατόπιν συνεννόησης)